Engangslisensen har steget til 200 kroner

Skrevet av: Rolf S. Bjørnstad         Dato: 08.01.14 17:52

Vet ikke om alle har fått med seg dette:

Sitat fra NHF sine hjemmesider

På tinget i juni ble det vedtatt å øke prisen på engangslisens for senior fra kr. 50,- til kr. 200,-. Vanlig årslisens koster kr. 300,- og gjelder fra 01.05 - 30.04, eller fra betalingsdato til 30.04. Skal du delta på flere løp vil det lønne seg å tegne sesonglisens. Sesonglisens gjelder også på trening, og til/fra konkurranse og trening.

Hovedinnhold del 1

For å tegne sesonglisens sender du e-post til sled-dog@nif.idrett.no med fult navn, adresse, fødselsdato og klubb.

Deretter vil det bli generert en e-post til mottaker med betalinginformasjon. Når lisens er betalt må man inn på www.minidrett.no for å hente ut lisenskvittering. Denne skal skrives ut og medbringes på løp.

Du kan lese mer om vår lisensordning her.

Etter overgang til ny hjemmeside har vi også fått en ny terminliste. Den er å finne under Arrangementer. I venstremenyen på siden kan man få sortert arrangementene på gren. Ved å trykke på de forskjellige arrangementente får man opp mer informasjon, henvisning til eventuell hjemmeside og løpsinvitasjon.
Vær oppmerksom på at det kun er startdato som vises i kalenderen. Flere løp går over flere dager - dette vises når man trykker på de forskjellige arrangementene.

NB! Ta med kontanter for evt. å betale engangslisens på Hallingen

Hallingen Hundekøyrarlag